Un cop realitzades les tres primeres jornades, on hem tractat de forma agrupada i guiada les propietats de 4 materials innovadors i 4 tecnologies amb implementació de tècniques de descontextualització, identificant potencials aplicacions derivades, nous dissenys, usos, formes de realització de materials alternatius i/o mètodes de producció dels mateixos, etc., realitzem una jornada relacionada amb el concepte Well Being.
Un cop realitzades les tres primeres jornades, on hem tractat de forma agrupada i guiada les propietats de 4 materials innovadors i 4 tecnologies amb implementació de tècniques de descontextualització, identificant potencials aplicacions derivades, nous dissenys, usos, formes de realització de materials alternatius i/o mètodes de producció dels mateixos, etc., realitzem una jornada relacionada amb el concepte Wellbeing.
L’objectiu d’aquesta jornada és vincular les principals tendències que s’estan desenvolupant al dia a dia sobre el benestar amb els materials i tecnologies avançades.
Durant la sessió, Marta Marín, experta en tendències compartirà amb les empreses assistents el context actual de mercat, incidint en models de negoci "Business to business" i "Business to Consumer" i plantejarà casos empresarials que s'han fet lloc en aquesta tendència.
A més, en relació a entorns saludables, l'investigador Raül Oliva explorarà algunes oportunitats que els "smart materials" poden oferir en aquest camp i l'arquitecta Rita Barata de PMMT compartirà com la recerca i el benestar han estat claus en la seva diferenciació i s'han convertit en avantatges competitius que els han portat a impulsar projectes d'arquitectura saludable com "friendly Materials".
Finalment, Alex Ciurana, de PGI Energy and Sustainability, presentarà el segell WELL, un distintiu que no només contempla factors d'estalvi d'energia d'entorns, sinó que situa la persona al centre dels paràmetres de valoració.
PROGRAMA
09:30 - 09:40h: Introducció i benvinguda
09:40 - 10:40h: Tendència Wellbeing - Marta Marín Dra. en Comunicació, Directora del Màster i docent de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna, Universitat Ramon Llull
10:40 - 11:10h: Coffee Break
11:10 - 11:35h: Potencialitat de nous materials per entorns saludables - Raül Oliva, Dr. Arquitecte en ROArquitectes, i Professor PDI en EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona, adscrit a la UAB
11:35 - 12:10h: Investigació i benestar com aposta de negoci (Friendly Materials ) - Rita Barata, arquitecta i Friendly Materials Manager en PMMT
12:10 - 12:35h: Segell Well - Alex Ciurana, Managing Director en PGI Energy and Sustainability
12:35 - 13:00h: Objecte i materialitat - Cristina Noguer, disenyadora i investigadora
13:00-13:15h: Metodologia Lean to Cradle (L2C) i l'evaluació de la productivitat – Cristina Sendra, Consultora senior EiG i professora UAB
13:15 - 13:45h: Networking
Data: 27 de juny
Lloc: Edifici Disseny Hub Barcelona, Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38 08018 Barcelona
Gratuït per Socis dels 3 clústers
No Socis: 150€ + IVA
Data:
27 de juny de 2019
Ponent:
Lloc:
Edifici Disseny Hub Barcelona, Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38 08018 Barcelona
Ciutat:
Pais:
Des del Clúster MAV treballem intensament per oferir una proposta de valor diferencial als nostres socis d’acord amb els nostres valors: compromís, excel·lència, col·laboració, implicació, qualitat i confiança.
Contacta
Milà i Fontanals 14, 1r 6a
08012 Barcelona
622 547 788
info@clustermav.com